Spelregels OPNIEUW

De ingebrachte kleding wordt voor een bepaalde periode, afhankelijk van het product en de tijd van het jaar waarop u de kleding aanbiedt, te koop aangeboden. De in/verkoopprijs wordt door Opnieuw bepaald, tenzij het een uniek exemplaar betreft. Dan doen wij dit graag in overleg.

De week van uitbetaling staat vermeld op de kopie van de bon die u na inlevering van de kleding ontvangt. Op de kopiebon staat de prijs vermeld die u voor de verkochte kledingstukken ontvangt. Deze prijs kan in sommige gevallen tijdens de verkoopperiode aangepast worden. Deze gevallen kunnen zijn:
– dat er na de inname en het verstrekken van de bon aan de klant een vlek of beschadiging aan de kleding wordt geconstateerd.
– dat Opnieuw besluit de in/verkoopprijs te moeten aanpassen ter bevordering van de verkoop.

Opnieuw is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan kleding die tijdens de verkoopperiode is ontstaan.

U bent zelf verantwoordelijk voor de kopiebon. Mocht u deze verloren zijn, en bent u ook niet in het bezit van uw klantnummer, dan brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening als u de verkochte kleding wilt komen afrekenen.

Voor het daadwerkelijk uitbetalen van de verkochte kleding gelieve u ca. 1 week voorafgaand aan de vermelde uitbetalingsweek telefonisch een afspraak te maken.

Als u van te voren aangeeft dat u de niet verkochte kleding aan een goed doel ter beschikking wilt stellen rekenen wij geen administratiekosten. Als u de onverkochte kledingstukken terug wenst te ontvangen, dan brengen wij 1,00 euro in rekening voor de kledingstukken onder 20 euro inkoopprijs.

Zonder tegenbericht kan Opnieuw vrij over de onverkochte kleding beschikken na de vermelde verkoopperiode. Uitbetaling van de verkochte kleding kan tot uiterlijk 3 maanden na de afrekenafspraak. De afspraak dient uitsluitend telefonisch gemaakt te worden, omdat de agenda in de winkel ligt, dus niet via e-mail!

Het inbrengen van te verkopen kleding betekent dat men akkoord gaat met de spelregels zoals boven vermeld.